Dimecres, 14 abril 2021
Inici Vídeos

Vídeos

00:17:13

Vides Pixel·lades: el Joc Simbòlic a Els Sims

Los Sims es, desde sus inicios, uno de los simuladores de vida más populares. Pero, ¿por qué nos gustan tanto este tipo de juegos?
00:19:52

Pluja i neó: la memòria estètica del gènere cyberpunk

El cyberpunk es un género de ciencia ficción que destaca de primeras por su estética. En este ensayo, estudiamos los orígenes de su aspecto y los porqués de su perpetuación en el tiempo.
00:19:52

El català als videojocs, un camí per recórrer

El català és una llengua parlada per més de 10 milions de persones, però la seva presència als videojocs és testimonial. En aquest reportatge investiguem per què.
00:18:05

Per què enganxa tant Monster Hunter?

Monster Hunter es una saga que se fundamenta, principalmente en la mecánica del grindeo, combinando la jugabilidad de antaño con mejoras actuales que llevan la saga hasta la cima de ventas de Capcom
00:17:27

El Protagonisme a Animal Crossing New Horizons

Animal Crossing New Horizons, la nova entrega d'Animal Crossing, aplica una sèrie de canvis a la filosofia de la saga que canvien el seu rum, i ho analitzem en aquesta crítica.
00:13:52

Entrevista a JanduSoft: Com funciona un publisher de videojocs?

JanduSoft és una desenvolupadora i publisher de videojocs de Barcelona. En aquesta entrevista parlem amb el seu fundador, José Antonio Andújar, per a conèixer el funcionament dels publishers.
00:19:53

El Llegat dels Mods: Història i Origen del Modding

Els mods, i el modding com a disciplina, són una part fonamental de la història del videojoc. En aquest reportatge us expliquem els seus orígens i les tendències actuals.
00:19:40

Economia i Videojocs 2: Els Sistemes Monetaris

L'economia és molt present al videojoc, i un dels seus elements més evidents són els seus sistemes monetaris. En aquest assaig analitzem la representació del diner als videojocs.
00:19:00

La Kinestèsia de la Por: El Sistema de Combat de Hellblade

Hellblade: Senua's Sacrifice és un títol que destaca pel seu tracte a les malalties mentals, però també disposa d'un sistema de combat més que interessant. Ho analitzem en aquesta crítica.
00:20:21

Els Trios Narratius de Kingdom Hearts

Kingdom Hearts acumula gairebé 20 títols, però tots ells comparteixen una estructura narrativa similar. En aquesta crítica analitzem els trios narratius del primer i de Birth By Sleep.
00:19:47

Economia i Videojocs 1: La Jornada Laboral

Videojocs i treball? Sona incompatible, però no ben bé. En aquest assaig, el primer de la sèrie "Economia i Videojocs", analitzem la presència de la jornada laboral als videojocs i el discurs al seu voltant.
00:16:20

Els Lligams d'Amistat a Pokémon Ranger

Pokémon Ranger és un dels spin-offs més recordats de la saga Pokémon. En aquesta crítica analitzem com aquesta subsaga tracta la nostra relació amb els Pokémon.

Més llegits

ca